22/6/10

Τα προβλήματα στο «50-50»

Μάλλον δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φίλους της τηλεοπτικής σειράς «50 -50». Η πετυχημένη σειρά του MEGA που καταφέρνει ακόμα και στην επανάληψή της να? χτυπά τους αντιπάλους της, αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά της να κάνει το comeback της στο τηλεοπτικό τοπίο...

 Οι υπεύθυνοι του MEGA σκέφτηκαν να δημιουργήσουν και προβάλλουν τέσσερα με πέντε καινούργια επεισόδια με τις εξελίξεις στη ζωή της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας που αποτελείται από τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, 'Αβα Γαλανοπούλου, Βάνα Ραμπότα και Μαρία Ανδρούτσου. Μόνο που τα προβλήματα για την πραγματοποίησή του είναι πολλά και έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit κάτι τέτοιο τελικά δεν μπορεί να γίνει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τα mega-λα σχέδια για την επιστροφή του «50-50» δεν έχουν ακόμα εγκαταλειφθεί. Τα στελέχη στο κανάλι της Μεσογείων προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τα special επεισόδια να προβληθούν στο δεύτερο μέρος της επόμενης σεζόν, δηλαδή μετά το Φεβρουάριο του 2011. Αν και, δυστυχώς, μάλλον κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο?!

Πηγή: Newsit