25/6/10

Ανέμενε χτύπημα σε πολιτικά πρόσωπα η ΕΛ.ΑΣ.;

Πολλαπλά ερωτήματα προκαλεί η είδηση ότι η ΕΛ.ΑΣ. είχε ενδείξεις για νέα επίθεση κατά πολιτικών προσώπων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα».Εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. πληροφορίες για επιθέσεις σε πολιτικούς στόχους και σε γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Παρότι κανένας δεν περίμενε ένα χτύπημα στην καρδιά του υπουργείου που προσφέρει… ασφάλεια, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν τεθεί σε συναγερμό. Μάλιστα, χθες το απόγευμα, αναφέρει το δημοσίευμα, είχε σταλεί sms στους φρουρούς βουλευτών, που τους ζητούσε να είναι σε επαγρύπνηση. «Προσοχή στις μετακινήσεις. Μην ακολουθείτε τις ίδιες διαδρομές», έγραφε το μήνυμα.

Τις υποψίες των αρχών κίνησαν «μηνύματα μίσους», τα οποία πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό, και κυρίως μετά την ψήφιση του μνημονίου.

Εν τω μεταξύ, εντατικοποιούν τις έρευνες τους οι αστυνομικοί της ΕΛ. ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί πως έφτασε το πακέτο στο υπουργείο και ποιοι φέρουν ευθύνες για το συμβάν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, το πακέτο ενδέχεται να μην έφτασε χθες στο υπουργείο, αλλά να βρίσκεται εκεί από μέρες.
 
http://totefteri.blogspot.com/