23/6/10

Τέλος και ο Στολτίδης από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ιεροκλής Στολτίδης. Η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μετά τον Τάσο Πάντο ενημέρωσε και τον 35χρονο μέσο ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους...

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Στολτίδης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και η προσφορά του ήταν σαφώς μικρότερη συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν. Ο Στολτίδης εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού το 2003 προερχόμενος από τον Ηρακλή και συνολικά αγωνίστηκε σε 155 παιχνίδια (10 γκολ). Στα επτά χρόνια που έπαιξε στον Ολυμπιακό κέρδισε πέντε φορές το πρωτάθλημα και δύο το Κύπελλο.




Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον Στολτίδη με το εξής περιεχόμενο:



«Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημέρωσε σήμερα τον Ιεροκλή Στολτίδη, ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του. Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ευχαριστεί τον Ιεροκλή Στολτίδη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».



Ανανέωσε ο Νικοπολίδης



Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανανέωσε για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο 39χρονος τερματοφύλακας μετέβη σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την παράταση της συνεργασίας του με τους "ερυθρόλευκους".

http://www.enet.gr/