24/6/10

Με μηνύσεις απειλεί ο Αν. Βγενόπουλος

Σε άμεση κατάθεση μηνύσεων εναντίον όσων «προχώρησαν σε δυσφημιστικές κρίσεις» κατά της Marfin και του ιδίου, προτίθεται να προχωρήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, βρίσκεται σε εξέλιξη "οργανωμένη επιχείρηση λάσπης που προσπαθεί να εμπλέξει την Marfin Egnatia Bank και, κυρίως, εμένα προσωπικά στην υπόθεση του Βατοπεδίου".
Σύμφωνα με τον Αν. Βγενόπουλο, "η προσπάθεια ξεκίνησε από το κανάλι STAR που την παρουσίασε μάλιστα σαν πρώτη είδηση (!) και συνεχίστηκε μέσω blogs και εντύπων μικρής εμβέλειας, κορυφώθηκε δε σήμερα μέσω της οπαδικής εφημερίδας Πράσινη".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μια οργανωμένη επιχείρηση λάσπης που προσπαθεί να εμπλέξει την MARFIN EGNATIA BANK και, κυρίως, εμένα προσωπικά στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από το κανάλι STAR που την παρουσίασε μάλιστα σαν πρώτη είδηση (!) και συνεχίσθηκε μέσω blogs και εντύπων μικρής εμβέλειας, κορυφώθηκε δε σήμερα μέσω της οπαδικής εφημερίδας ΠΡΑΣΙΝΗ.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από την διαδικασία της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής πέραν της τραπεζικής σχέσης που είχε η MARFIN με τη Μονή Βατοπεδίου ουδέν στοιχείο προέκυψε που να αποδεικνύει ανάμειξη ούτε καν γνώση των σχέσεων και των συναλλαγών του πελάτη μας με το Δημόσιο.

Κατόπιν των ανωτέρω θα προχωρήσουμε άμεσα σε κατάθεση μηνύσεων και αγωγών σε όσους ξεπέρασαν τα όρια της δήθεν «πληροφόρησης» και προχώρησαν σε δυσφημιστικές κρίσεις κατά της Τράπεζας και εμού προσωπικά.

Θα το επαναλάβω ακόμη μια φορά. Όσοι προσπαθούν να μας εμπλέξουν σε «σκάνδαλα» ματαιοπονούν. Η λάσπη δεν μας αγγίζει και η συντριπτική πλειοψηφία της Κοινής Γνώμης ξέρει γιατί γίνονται αυτές οι αισχρές προσπάθειες».

http://www.enet.gr/