23/6/10

Μαραντόνα και Μέσι μίλησαν για «βρώμικο» παιχνίδι από πλευράς Ελλήνων

Παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκαν οι Έλληνες διεθνείς εξέφρασαν ο Λιονέλ Μέσι και ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Μάλιστα, ο άσος της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε βρώμικο το παιχνίδι των Ελλήνων, ενώ ο τεχνικός της Αργεντινής υποστήριξε ότι θα έπρεπε να τιμωρηθούν.

«Είχα ένα σωρό παίκτες πάνω μου. Προσπάθησα να γυρίσω πιο πίσω να απελευθερωθώ. Να μην έχω τους αμυντικούς αλλά και τους μέσους. Ο διαιτητής έπαιξε υπέρ της Ελλάδας. Μας έπαιξαν βρώμικα και ο διαιτητής δεν μας επέτρεψε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όπως μας αρέσει να παίζουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Ο Αργεντίνος δήλωσε ότι δεν έχει άγχος σχετικά με το πότε θα σκοράρει:«Δεν ανησυχώ. Φυσικά θα ήθελα να έχω σκοράρει. Αλλά δεν με νοιάζει».

Ο Μαραντόνα, από την πλευρά του, χαρακτήρισε πολύ σκληρό τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική άμυνα αντιμετώπισε τον Μέσι, κάνοντας παράλληλα παράπονα και για τη διατησία.

«Θα έπρεπε οι παίκτες που αντιμετωπίζουν σκληρά τον Μέσι να τιμωρούνται. Οι Έλληνες τον έπαιξαν σκληρά, αλλά δεν τιμωρήθηκαν».

Στη συνέχεια βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στους επικριτές του:

«Δείχνουμε απλώς αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και όσοι δεν τους σεβάστηκαν και πριν το Μουντιάλ έλεγαν αρνητικά πράγματα για αυτούς, πρέπει να τους ζητήσουν συγγνώμη».
 
http://www.in.gr/