25/6/10

Ξυνίδης: Η βόμβα είχε στόχο το δημοκρατικό πολίτευμα

«Όλοι εμείς στο ΠΑΣΟΚ καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε τρομοκρατική ενέργεια και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του άτυχου αξιωματικού που έπεσε στο καθήκον.», ανέφερε σε δήλωσή του ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, για την αιματηρή έκρηξη που σημειώθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


"Η αποψινή τρομοκρατική, δολοφονική επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν είχε στόχο μόνο τον Υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, και τους συνεργάτες του. Οι δολοφόνοι είχαν στόχο αθώες ανθρώπινες ζωές για να προκαλέσουν πανικό, να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να πλήξουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.", δήλωσε ο Σωκράτης Ξυνίδης.



Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι "η βόμβα των τρομοκρατών στόχο είχε το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα" και ότι "οι αδίστακτοι εκτελεστές αυτής της επίθεσης πρέπει να γνωρίζουν ότι απέναντι τους έχουν όλους τους πολίτες, όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις. Πρέπει να γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν και να αναλάβουν την ευθύνη των δολοφονικών τους πράξεων".

http://www.enet.gr/