22/6/10

Ξαφνικό όριστικό τέλος για το "Κάρμα"

Σύμφωνα με το Tlife απο εκεί που μέχρι τώρα όλοι πίστευαν πως το ...σήριαλ για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου το "Κάρμα" στον ΑΝΤ1 είχε τελειώσει και πως είχε παρθεί οριστικά η απόφαση η καθημερινή σειρά της Βάνας Δημητρίου να βρίσκεται και του χρόνου στους δέκτες μας, αίφνης τα σχέδια άλλαξαν ! Και άλλαξαν ...εντελώς ! Πιο ...εντελώς δεν γίνεται. Χθες μετά απο πολύωρη σύσκεψη στο Μαρούσι, οι άνθρωποι του καναλιού αποφάσισαν οριστικώς και αμετακλήτως, η σειρά τους να μην πάει και του χρόνου.

Ναι, το "Κάρμα" δεν θα πάει του χρόνου. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου τελικά θα ρίξει αυλαία. Βλέπετε, απ ΄ότι φαίνεται, η απογοητευτική πορεία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αν θα πάει και του χρόνου ή όχι.

Το θέμα είναι βέβαια, πως μέχρι τώρα οι συντελεστές του "Κάρματος" γνώριζαν ακριβώς το αντίθετο και είχαν αρχίσει να κάνουν ήδη επαφές με καινούργια πρόσωπα για να ενταχθούν στο καστ, για να μην μιλήσω και για το γεγονός πως οι πρωταγωνιστές της σειράς είχαν ξενοιάσει γιατί πίστευαν κι αυτοί με την σειρά τους πως μια χαρά είχαν δουλειά και για του χρόνου.


πηγή:tvnea.blogspot.com