22/6/10

«Ράμπο», η επιστροφη, τέλος ο Πάντος...

Ο Τάσος Μητρόπουλος θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, όπως αποφάσισε η νέα διοίκηση της ομάδας. Ο επί σειρά ετών γενικός διευθυντής επιστρέφει στο πόστο για να βοηθήσει την ομάδα στη νέα εποχή που έχει ξεκινήσει στους «ερυθρόλευκους».

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και έχει συζητήσεις με τους διοικούντες των «ερυθρολεύκων». Όλα δείχνουν ότι με εκείνον θα πάει η ομάδα στη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.
 
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Τάσος Πάντος. Μετά από επτά χρόνια στους Πειραιώτες ο 34χρονος αμυντικός αποχωρεί, καθώς αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.




Ο Πάντος συνταντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό και ενημερώθηκε πως δεν θα του προταθεί νέο συμβόλαιο.



Στη θητεία του στους Πειραιώτες ήταν ένας από τους παίκτες που λειτουργούσε με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του συνόλου, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα.



Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δέκα τίτλους. Πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

http://www.sport-fm.gr/