22/6/10

ΟΣΦΠ: Μεταγραφές προσεχώς…

Να πέσουν οι τόνοι στα μεταγραφικά θέματα ζητά η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της. Σε αυτήν τονίζεται ότι η ενίσχυση της ομάδας θα προχωρήσει μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς τις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, ο Τάσος Πάντος έχει συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πολύπειρος αμυντικός αναμένεται να συζητήσει το ενδεχόμενο να ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν την προετοιμασία τους με μία πρωινή προπόνηση. Στο σημερινό πρόγραμμα πήραν μέρος οι παίκτες που πέρασαν χθες από ιατρικό έλεγχο (Φετφατζίδης, Γκαλίτσιος, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλόγιαννης και Επστάιν).

Από την πλευρά του, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ ο Κέβιν Μιραλάς έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Βέλγος μέσος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού.

Να σημειωθεί ότι από ιατρικό έλεγχο πέρασαν σήμερα οι Μέγερι, Πάρντο, Ρ. Μπράβο, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Ντιόγκο, Ντουντού, Ζαϊρί και Βάντερσον. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν και το απόγευμα στις 19:00.



Η ανακοίνωση:



«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κρίνει σκόπιμο, για την σωστότερη ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας, να τονίσει τα ακόλουθα:



α) Τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υλοποίηση της συμφωνίας, η οποία αφορά στην μεταβίβαση των μετοχών από τον κ. Σ. Κόκκαλη προς τον κ. Β. Μαρινάκη, όπως αυτή έχει ήδη γνωστοποιηθεί την περασμένη Παρασκευή.



β) Παράλληλα, όπως είναι αυτονόητο και μέσα από μια συστηματική έρευνα, γίνεται προσπάθεια προκειμένου το συντομότερο δυνατό να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, έτσι ώστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να παρουσιαστεί δυνατός, όπως όλοι τον θέλουμε.



Ως εκ τούτου, παρά την κατανοητή μεταγραφική έξαρση από την πλευρά των Μ.Μ.Ε., οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις θα ολοκληρωθούν μετά την υλοποίηση της συμφωνίας».
 
http://www.sport-fm.gr/