28/6/10

Γύρισε ο Κοβάσεβιτς, έκλεισε ο Βούκσεβιτς

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς Ο 37χρονος Σέρβος που φόρεσε τελευταία φορά την “ερυθρόλευκη” φανέλα στις 21 Δεκεμβρίου 2008 (Ολυμπιακός-Θρασύβουλος 2-1) αναλαμβάνει τεχνικός σύμβουλος σε θέματα μετεγγραφών, όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ...

Ο Κοβάσεβιτς που είχε συναντηθεί την προηγούμενη εβδομάδα με τον κ.Μαρινάκη θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στις επαφές και διαπραγματεύσεις με ξένες ομάδες και μάνατζερ.




Ο Βούκσεβιτς



Οριστικοποιήθηκε σήμερα και η συμφωνία με τον Σίμον Βούκσεβιτς, σε συνάντηση που είχε ο 24χρονος Μαυροβούνιος χαφ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα αποτελέσει την τέταρτη μετεγγραφή του Ολυμπιακού μετά τους Έπσταϊν, Μιραλάς και Μέγκρι.



Ο Βούκσεβιτς θα παίξει ένα χρόνο “δανεικός” από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στον Ολυμπιακό που θα έχει και οψιόν αγοράς (3,7 εκατ. ευρώ). Είναι 5 φορές διεθνής με Σερβία/Μαυροβούνιο και 22 φορές με την Εθνική Μαυροβουνίου, έφυγε το 2006 από την Παρτιζάν Βελιγραδίου για τη ρωσική Σατούρν και από το 2007 στη Σπόρτινγκ.



Ο Καρντόσο



Μετά τον Βούκσεβιτς, αναμένεται να κλείσει στον Ολυμπιακό και ο Οράσιο Καρντόοσο, ο Αργεντινός αμυντικός χαφ που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Η συμφωνία μαζί του πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά δεν ενεργοποιείται ακόμη μέχρι να εξαντλήσει ο Ολυμπιακός τις πιθανότητες να αποκτήσει σ' αυτή τη θέση κάτι καλύτερο (Κουμόρτζι από Πανιώνιο ή τον Δανό Πόουλσεν της Γιουβέντους).



Από σήμερα εξάλλου βρίσκεται στο Μόναχο με εισήγηση του Λίνεν, ο 23χρονος Σέρβος περιφερειακός χαφ Στέφαν Μπάμποβιτς. Ανήκει στη Ναντ, πέρσι έπαιξε “δανεικός” στη Φέγενορντ και θα δοκιμαστεί στην προετοιμασία από τον Γερμανό προπονητή.

http://www.enet.gr/