2/7/10

Ναύτης έκανε σκοπιά μαζί με τη... 15χρονη φίλη του

Κάλεσε τη 15χρονη φίλη του να του πάει τσιγάρα και να του κάνει παρέα στο κτίριο της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου όπου υπηρετούσε, στο κέντρο της Πάτρας. Ο λόγος για έναν ναύτη, η μητέρα του οποίου υπήρξε αντιδήμαρχος σε «γαλάζιο» δήμο του νομού και ο πατέρας του επιχειρηματίας.

Το περιστατικό συνέβη προχθές το βράδυ στη Ναυτική Διοίκηση, που βρίσκεται στην οδό Οθωνος Αμαλίας, όπου έκανε τη σκοπιά του ο νεαρός. Η κοπέλα πήγε στην είσοδο του κτιρίου και ο στρατευμένος φίλος της την έβαλε μέσα από την πίσω πόρτα.

Οι δύο νέοι ήταν μαζί όταν έγινε η έφοδος στη σκοπιά, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί η 15χρονη. Ο υπαξιωματικός, που έκανε την έφοδο, υποχρεώθηκε να καλέσει την αστυνομία όπως προβλέπεται, αφού η κοπέλα ήταν ανήλικη. Αμέσως άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, πήραν τη νεαρή, ενώ ενημερώθηκε και η οικογένειά της. Ο διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου, κ. Καθρέπτας, βρίσκεται σε κανονική άδεια στη Σμύρνη της Τουρκίας, είχε, όμως, πλήρως ενημερωθεί για το συμβάν και ζήτησε να εφαρμοστούν κατά γράμμα οι κανονισμοί.
Η πληροφορία κάνει ήδη τον γύρο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας ως νέο... ροζ σκάνδαλο με πολιτικό άρωμα, καθώς η μητέρα του νεαρού ναύτη, που είναι μέλος της ΝΔ, υπήρξε αντιδήμαρχος σε καποδιστριακό δήμο της Αχαΐας και συμμετείχε σε δημοτική παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ.

http://www.ethnos.gr/