1/7/10

Και με τη βούλα… Φερνάντο Σάντος!

Την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στη θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, επικύρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το Δ.Σ. της ΕΠΟ, κλείνοντας έτσι και τυπικά το θέμα της διαδοχής του Ότο Ρεχάγκελ. Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με αποδοχές που θα φτάνουν τις 500.000 ευρώ, συν τα όποια μόνους συμφωνηθούν.
Αυτό που απομένει, είναι η πρόσληψη του βοηθού του Σάντος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, θα παρουσιαστεί από την ΕΠΟ σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2/7 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο.



Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:



«Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου προπονητή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα γίνει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, την Παρασκευή 2 Ιουλίου και ώρα 11:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «King George».
 
http://www.sport-fm.gr/