6/7/10

Επέλεξε Ισπανία το χταπόδι-μέντιουμ!

O διάσημος Πολ άνοιξε το κουτί με τη σημαία της Ισπανίας και πήρε την τροφή του από αυτό. Θύμα διαδικτυακής απάτης είχε πέσει χθές το συμπαθές μαλάκιο!

Η επιλογή του Πολ έγινε με περιπετειώδη τρόπο. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο ενυδρείο του Όμπερχάουζεν είδε το χταπόδι να γυρίζει γύρω από το κουτί της Γερμανίας, να κάθεται πάνω σε αυτό και στη συνέχεια να πηγαίνει σε αυτό της Ισπανίας, το οποίο τελικά άνοιξε, προκειμένουν να μπεί μέσα και να πάρει την "λιχουδιά" που είχαν βάλει η υπεύθυνοι του ενυδρείου.

Ενδεικτικό του πάθους με το οποίο παρακολουθεί ο κόσμος τις προβλέψεις του Πολ, είναι ότι η στιγμή της επιλογής του μεταδόθηκε ζωντανά από το κρατικό κανάλι της Γερμανίας!



Οι ειδικοί λένε ότι αν ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε την Ισπανία, προμηνύει την εξέλιξη του παιχνιδιού, τότε θα είναι ένα ματς που θα κριθεί την τελευταία στιγμή.



Εν τω μεταξύ, μια φωτογραφία που έκανε χθες την εμφάνιση της στο διαδίκτυο έδειχνε τον Πολ, να προβλέπει νίκη της Ισπανίας στον ημιτελικό με τη Γερμανία...



Για τους λάτρεις του στοιχήματος σήμανε συναγερμός, καθώς το χταπόδι μέχρι στιγμής ήταν αλάνθαστο σε όλες τις "προβλέψεις" του. Όπως προέκυψε, η φωτογραφία είναι ψεύτικη και η διασταύρωση της "είδησης" έγινε όταν γωνστοποιήθηκε ότι ο Πολ θα κάνει σήμερα την "πρόβλεψη του".

http://www.newsit.gr/