7/7/10

Επίθεση Λοβέρδου σε ΝΔ και Αριστερά

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία αλλά και την Αριστερά εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια.Μεταξύ άλλων, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι με την ασφαλιστική...

μεταρρύθμιση η κυβέρνηση προβαίνει σε ανατροπές χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος. Όταν η πατρίδα το χρειάζεται, θα το κάνεις χωρίς να υπολογίζεις πολιτικό κόστος, σημείωσε χαρακτηριστικά.



Στρέφοντας τα πυρά του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Λοβέρδος παρατήρησε: «Η έπαρση ότι θα το εφαρμόζατε καλύτερα δεν πείθει, η έπαρση ότι κατά την εφαρμογή του θα ήσασταν καλύτεροι είναι τουλάχιστον αβάσιμη» και έκανε λόγο για αντίφαση από την απόφαση του αρχηγού της ΝΔ να μην ψηφίσει το μνημόνιο.



Ο υπουργός Εργασίας στηλίτευσε επίσης τη στάση των κομμάτων της Αριστεράς, εκφράζοντας την απορία του για τη θέση που εκφράστηκε ότι το παρόν σύστημα που -όπως σημείωσε- κατέρρευσε, είναι καλύτερο από αυτό προτείνεται με το νομοσχέδιο του υπουργείου. «Αυτή είναι η αριστερή θέσης;» διερωτήθηκε.

troktiko