5/7/10

«Πράσινος πόλεμος» στον NovaΣΠΟΡ FM

Η μάχη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Την αρχή έκανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, τον ακολούθησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ενώ τον κύκλο των τοποθετήσεων έκλεισε ο Νικόλας Πατέρας. Διαβάστε τις δηλώσεις των τριών ανδρών στους "94.6"...

Βγενόπουλος: «Δεν υπάρχει πραγματική πρόθεση πώλησης»

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι δεν υπάρχει θέληση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Έχω καταθέσει σοβαρή πρόταση», επανέλαβε ο μέτοχος του «τριφυλλιού» που χαρακτήρισε απαραίτητο στοιχείο για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ο κ.Βγενόπουλος ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση πώλησης θα διατηρηθεί το μοντέλο της πολυμετοχικότητας και ξεκαθάρισε για το ποσό που είναι διατεθειμένος να προσφέρει: «Το νούμερο υπό οποιαδήποτε πίεση εγώ δεν θα το πω»…

Τέλος, ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιτέθηκε κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη με αφορμή την υποστήριξη που –όπως υποστηρίζει- έχει από τις οπαδικές εφημερίδες της ομάδας… «Αυτοί κάνουν αντιπολίτευση και όχι εμείς. Ποιος δημιουργεί το κλίμα διχόνοιας. Σταματήστε να μας βρίζετε», τόνισε.

Βαρδινογιάννης: «Φάσκει και αντιφάσκει ο Βγενόπουλος»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στα ζητήματα που αναφέρθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησε να εννοηθεί -για άλλη μια φορά- ότι είναι προσχηματική η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγωρά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Ο κ.Βαρδινογιάννης τόνισε πως το ΔΣ αποδέχθηκε την αποτίμηση της ΠΑΕ στα 110 εκατ. ευρώ, σημείωσε πως η πλειοψηφία πρέπει να σέβεται τη μειοψηφία αλλά η τελευταία δεν είναι δυνατόν να επιβάλλει την άποψη της.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έφερε σαν παράδειγμα την απόκτηση του Ολυμπιακού, κάνοντας τον διαχωρισμό ότι στους "ερυθρόλευκους" ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλείται να πληρώσει και χρέη της ομάδας.

Πατέρας: «Δεν κακοδιαχειρίστηκα την ΠΑΕ»

Σε όσους τον έχουν κατηγορήσει για κακοδιαχείριση των οικονομικών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε ο Νικόλας Πατέρας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά από δηλώσεις που έκαναν στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος. «Δεν κακοδιαχειρίστηκα την ΠΑΕ. Μέχρι και τον καφέ μου πλήρωνα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στο περιεχόμενο των επιστολών που έστειλε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη (και που δεν έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας) ενώ στάθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Ποιοι είναι αυτοί; Εκτός από κατηγορίες για κακοδιαχείριση και για διευκρινίσεις που δεν έγιναν από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο κ. Πατέρας έκανε λόγο για απαξιωτικές δηλώσεις που είχαν γίνει με αποδέκτη τον ίδιο και... "τρίτον του είχα ζητήσει να κάνει μια δήλωση ότι είμαι πρόεδρος της ΠΑΕ και χρειάζομαι να έχω τη στήριξή του".


http://www.sportfm.gr/