7/7/10

Καρατζαφέρης: «Xαίρομαι που ο Αντώνης Σαμαράς μελέτησε τις προτάσεις μας»

«Πρέπει να δούμε ποιοι έφταιξαν όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης και φτάσαμε εδώ να κόβουμε τις ελπίδες, τα όνειρα και τη ζωή των Ελλήνων στη μέση» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με το Ασφαλιστικό...

"Χαίρομαι που ο κ. Σαμαράς μελέτησε σε βάθος όλα αυτά τα οποία είχαμε προτείνει εμείς στη Βουλή πριν από έξι μήνες. Είναι πραγματική ικανοποίηση να αποδέχονται όλοι ότι για να βγούμε από την κρίση χρειάζονται γενναία μέτρα ως προς την οικοδομή, γενναία μέτρα ως προς την αξιοποίηση και όχι την εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας" δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης.




"Πιστεύω ότι προϊόντος του χρόνου θα βρούμε ένα τρόπο εθνικής συνεννόησης που έχει ανάγκη ο τόπος. Μια συνεννόηση την οποία είδα σήμερα, μετά από πολλές ταλαντεύσεις, μεταξύ κυβερνήσεως και Εκκλησίας", πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση της ίδρυσης τη μη κυβερνητικής οργάνωσης "Αποστολή" παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου που έλαβε χώρα στην Παλαιά Βουλή.

http://www.enet.gr/