7/4/10

Επίσκεψη-μήνυμα από τον Κόκκαλη!

Στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης πριν την σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και είχε συνάντηση με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τον Ανδρέα Νινιάδη. Η επίσκεψη αυτή ερμηνεύεται ως ένα μήνυμα που θέλησε να στείλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ προς τους παίκτες ενόψει των πλέι-οφ.

Στον Πειραία μπορεί πλέον να παραδέχονται ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί, αλλά -όμως- είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα μέσω των πλέι-οφ, και μάλιστα με καλές εμφανίσεις. Ο κ. Κόκκαλης δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά μόνο στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και στον Ανδρέα Νινιάδη. Ακόμη και έτσι το... μήνυμα που ήθελε να περάσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται πως το πέρασε, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν εξαιρετική διάθεση στην προπόνηση.



Στη συνέχεια ο Σωκράτης Κόκκαλης έφυγε από το προπονητήριο του Ρέντη και κατευθύνθηκε προς την πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά και στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί ο κ. Κόκκαλης –σύμφωνα με πληροφορίες- είχε συνάντηση με τους άμεσους συνεργάτες του για τα όλα τα θέματα. Εκτιμάται ότι «επί τάπητος» θα έπεσε και το ζήτημα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, την οποία θα καλύψει μόνος του ο πρόεδρος της ομάδας.



Ετοιμος ο Τοροσίδης



Στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή τέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση. Ο διεθνής αμυντικός ταλαιπωρέιτο από ενοχλήσεις στο πόδι, κάτι που είχε σταθεί και λόγος για να αποχωρήσει από το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη στο Καραϊσκάκη σε παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αντίθετα, με τον Τοροσίδη ο Λεονάρντο ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί στις επόμενες ημέρες. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης στη γάμπα που έχει υποστεί, ενώ ατομικό ακολούθησε και ο Ζαϊρί λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς που ένιωσε. Την Πέμπτη οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 11.00.



* Από το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (11/04) θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρέσκα και Πάντος.
 
http://www.sport-fm.gr/