16/6/10

Ρέμος: Aκύρωσε συναυλία - Δέχεται απειλές

Στενεύουν τα σύνορα για τον Αντώνη Ρέμο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δέχεται απειλές για τη ζωή του και μόνο στο άκουσμα ότι σκοπεύει να επισκεφθεί περιοχή της βόρειας Ελλάδας. Το περασμένο Σάββατο ο Ρέμος αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλία του στην Κοζάνη ύστερα από απειλητικά τηλεφωνήματα αγνώστων που τον προειδοποιούσαν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. «Μην κάνεις το λάθος να πατήσεις το πόδι σου στην περιοχή, γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα» διεμήνυσαν γνωστοί-άγνωστοι στον τραγουδιστή.


Ηδη είχαν αναρτηθεί αφίσες στην Κοζάνη και το μαγαζί που θα τον φιλοξενούσε ήταν ρεζερβέ!

«Αν πατήσεις στην Κοζάνη, θα σε λιντσάρουμε». Αυτή την απειλή εκτόξευσε ανώνυμος κατάμουτρα από τηλεφώνου στον δημοφιλή ερμηνευτή. Και όπως μάθαμε, ο κ. Ρέμος δέχθηκε πολλά παρόμοια απειλητικά τηλεφωνήματα από την παραμονή της προγραμματισμένης μουσικής παράστασης που θα έδινε το περασμένο Σάββατο 12 Ιουνίου στο κέντρο «Μορφές» στην πόλη της Κοζάνης.

Και το χειρότερο; Οι οπαδοί του Ηρακλή έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους, στην περίπτωση που ο τραγουδιστής κάνει το λάθος και μεταβεί στην πόλη της Κοζάνης, να επιβιβαστούν αμέσως στα δύο πούλμαν που είχαν μισθώσει γι’ αυτό τον σκοπό και να μεταβούν στην Κοζάνη για να πραγματοποιήσουν την απειλή τους.

Ο Αντώνης Ρέμος ακύρωσε την εμφάνισή του εκεί όχι γιατί φοβήθηκε, όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του, αλλά για να μην ανάψει φωτιές στην Κοζάνη και να γλιτώσει η πόλη από τυχόν παρατράγουδα από εξαγριωμένους οπαδούς της ομάδας της βόρειας Ελλάδας.

Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού είχαν φροντίσει να διαφημίσουν το γεγονός της εμφάνισης Ρέμου. Αφίσες του δημοφιλούς καλλιτέχνη είχαν τοιχοκολληθεί σε όλο τον νομό της Μακεδονίας. Τα περισσότερα τραπέζια του κέντρου, χωρητικότητας 1.000 ατόμων, ήταν ρεζερβέ, ενώ δεν υπήρχε κάθισμα ούτε για δείγμα.

Για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ επικοινωνήσαμε με πολλούς ανθρώπους. Σε κάποιες περιπτώσεις αντιμετωπίσαμε ομερτά. Ομως στην πλειονότητά τους οι πηγές μας πιστοποίησαν την εγκυρότητα των πληροφοριών μας. Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ταξίαρχος Κολτσίδης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, αρκέστηκε να πει ότι «δεν υπεβλήθη καμία μήνυση σε βάρος αγνώστου».

Τα προβλήματα για τον Αντώνη Ρέμο άρχισαν από το 2007, τότε που ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο τραγουδιστής, δηλωμένος φαν του «Γηραιού», πήρε στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας με σκοπό να σώσει τον κυανόλευκο σύλλογο από τα χρέη και την κακοδιαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων. Στο πέρασμα του χρόνου, όμως, οι φίλαθλοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι δεν τα πήγε καθόλου καλά. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν την άποψη ότι επί των ημερών του χειροτέρεψε η κατάσταση στον Ηρακλή.

Τα πάντα χρεώθηκαν στην απειρία του καλλιτέχνη και όλοι έκαναν λόγο για λάθος τακτικές που ακολούθησε. Οι φίλαθλοι της ομάδας, που στην αρχή τον υποδέχθηκαν ως Μεσσία με το σύνθημα «Αντώνη, προχώρα και άλλαξέ τα όλα», τώρα φωνάζουν «Αρον-άρον σταύρωσον αυτόν».

Και το χειρότερο όλων είναι ότι έγιναν βαριά σκιά για τον δημοφιλή ερμηνευτή, ο οποίος πλέον δεν είναι σε θέση να επισκεφθεί την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και γενικότερα τη βόρεια Ελλάδα, για να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

πηγή:totefteri