25/6/10

Οργή Παπανδρέου για τους "άνανδρους"

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση, εξέφρασε την οδύνη και την αγανάκτησή του για το τρομοκρατικό χτύπημα και την απώλεια μιας ζωής. Ανανδροι δολοφόνοι θέλουν να πλήξουν την ομαλότητα και τη δημοκρατία, τόνισε ο Γ.Παπανδρέου...
"Εκφράζω την οδύνη και την αγανάκτησή μου, την οδύνη και την αγανάκτηση που νιώθει κάθε Έλληνας πολίτης, για τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.


Σε μια περίοδο που η χώρα και ο λαός μας δίνουν μια καθημερινή μάχη για την έξοδο από την κρίση, άνανδροι δολοφόνοι θέλουν να πλήξουν την ομαλότητα και τη δημοκρατία μας, την Ελληνική κοινωνία, τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και τις θυσίες που σήμερα κάνουν για να ορθοποδήσει ο τόπος.

Όσοι επενδύουν στην ανομία και τη βία θα λάβουν την απάντησή τους όχι μόνο από την πολιτεία, αλλά από την κοινωνία μας στο σύνολό της.Ο σκοπός των τρομοκρατών δεν θα επιτευχθεί.Η κυβέρνηση, η κοινωνία, οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται.Εκφράζω, και προσωπικά και εκ μέρους της κυβέρνησης, τα θερμά μου συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Βασιλάκη."

http://www.ethnos.gr/