20/7/10

Μαφιόζικο μήνυμα … προς όλους ήταν η δολοφονία του Γκιόλια!!!

(Να τελικά που κάτι δουλεύει στην Ελλάδα!. Οι μαφιόζικες συμμορίες δρουν οργανωμένα ανεξέλεγκτα και εκφοβιστικά)

H Ελλάδα της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας, του πλουραλισμού και της πολυφωνίας … Μέχρι τα όρια που θα ενοχληθούν οι ισχυροί και οι παντοδύναμοι. Μέχρι εκεί που θα ενοχληθούν οι κάτοικοι της Εκάλης και της Γλυφάδας. Μέχρι εκεί που θα ενοχληθούν οι βαρόνοι των media, της πλουτοκρατίας και του κεφαλαίου!. Ο Σωκράτης έλεγε αλήθειες και ενοχλούσε...
 Mήπως ενοχλούσε και αυτούς που δεν έπρεπε; H αλήθεια είναι ωραιο να την λες αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο να την ακούν όλοι.

Η αλήθεια πονά και γίνεται δυσβάστακτη όταν μάλιστα παίζονται συμφέροντα δισεκατομμυρίων ευρώ. Άραγε θα μάθουμε ποτέ ποιοι σκότωσαν τον Σωκράτη και πολύ πιθανόν ποιοι θα σκοτώσουν αυριο και όλους τους υπόλοιπους που ενδεχομενως να ενοχλούν, oχι δε θα το μάθουμε ποτέ κ από σήμερα θα πρέπει να το γνωρίζουμε ολοι μας ότι είμαστε υποψήφιοι νεκροί! Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γκιόλια είναι σαφές μήνυμα προς όλους τους ελεύθερους δημοσιογράφους. Κύριοι από σημερα η Ελλάδα αλλάζει σελίδα και η δημοσιογραφία ουσιαστικά μπαίνει σε άλλη τροχιά.


Πηγή: http://sarotiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_3870.html