8/7/10

Βρήκε παρέα στη βουλή ο Καραμανλής!!!

Όσο περνά ο καιρός ο Κώστας Καραμανλής νιώθει όλο και πιο άβολα επειδή πλησιάζει η ώρα της απολογίας του. Γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να μην κλήθηκε να καταθέσει στις εξεταστικές επιτροπές για το Βατοπέδι και τη Siemens,αλλά μάλλον θα κληθεί...

όταν θα ξεκινήσουν οι εργασίες της επιτροπής που θα διερευνήσει τις ευθύνες όσων διαχειρίστηκαν τα ζητήματα της οικονομίας!Εκεί δεν θα είναι εύκολο να αιτιολογήσει τη χρόνια αδράνειά του...Πολλά στελέχη τού καταλογίζουν ευθύνες για το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μιλήσει δημόσια.Ο άλλοτε απρόσιτος για πολλούς κ. Καραμανλής μετά την αποχώρησή του και από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας,είναι πλέον πιο καταδεκτικός και μιλάει σχετικά εύκολα.

Στην χθεσινή συνεδρίαση της βουλής για το ασφαλιστικό,η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού,κρίθηκε αναγκαία μιας και μετά από αίτημα της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΚΕ,υπήρξε ονομαστική ψηφοφορία. Αυτή τη φορά,ο Κώστας Καραμανλής δεν προτίμησε τα "ορεινά" έδρανα.Καθισε στα μπροστινά έδρανα,παρέα με τον Γιαννιώτη βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.Άλλωστε είναι πιά μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι "γαλάζιοι" βουλευτές που θέλουν να έχουν σχέση μαζί του!

Οι περισσότεροι,του επιρρίπτουν ευθύνες για αδράνεια σε κρίσιμους τομείς άσκησης της εξουσίας και έλλειψη πρωτοβουλιών για να αντιμετωπίσει την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και για επιπόλαιη αντιμετώπιση της κρίσης.

epirusgate