19/7/10

Μαφιόζικο χτύπημα βλέπει η ΕΛΑΣ...

Δεκατρείς σφαίρες δέχτηκε στο σώμα του από υποπολυβόλο όπλο, πιθανότατα ούζι, o Σωκράτης Γκιόλιας, με τις αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειταί για δολοφονία που εμπλέκεται το οργανωμένο έγκλημα, καθώς οι δράστες δεν έλαβαν καμία προφύλαξη. Πάντως, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, εντούτοις όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην πρώτη εκδοχή.


Το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε τις έρευνες για την ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια στην Ηλιούπολη, ενώ τα...

αρχεία του δημοσιογράφου θα ερευνηθούν ενδελεχώς.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και όπως δήλωσε η σύζυγος του δολοφονηθέντος στην αστυνομία, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός τους και όταν ο δημοσιογράφος άνοιξε αντίκρισε έναν άγνωστο ο οποίος του είπε ότι κάποιοι έκλεβαν το ΙΧ αυτοκίνητό του κάτω από την πολυκατοικία.

Ο Γκιόλιας κατέβηκε γρήγορα στην είσοδο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο μάρκας Smart και εκεί άγνωστοι τον "γάζωσαν" με πυροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

Ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Μαρακάκης δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι ο δημοσιογράφος ερευνούσε δεκάδες υποθέσεις και τα τελευταία χρόνια δεχόταν απειλές κατά της ζωής του.

Ο κ. Μαρακάκης υποστήριξε ότι η αστυνομία θα πρέπει να ελέγξει τα αρχεία του δημοσιογράφου τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο του.
 
http://www.skai.gr/